gezondheid

Voedingscoach

Voedingscoach

De vitaliteitscoach heeft het geheim voor blijvend gewichtsverlies. Dus wat is het geheim? Simpel dit, met de vitaliteitscoach, precies de juiste hoeveelheid calorieën eten voor de rest van de dag(,,,bijvoorbeeld 500 calorieën), regelmatig bewegen en de voedingssuggesties gebruiken voor de rest van de dag. Dit is de sleutel tot gewichtsverlies en een gezond dieet is de sleutel tot succes. Dus wat zijn de vereisten voor een Voedingscoach? – De Voedingscoach moet volledig opgeleid zijn en een grondige kennis hebben van het metabolische systeem van het menselijk lichaam en de voedingsbehoeften van het individu.

– De Voedingscoach moet een persoon zijn die u veilig in vertrouwen kunt nemen. U moet zich op uw gemak voelen en de Voedingscoach kunnen vertrouwen in wat uw behoeften en wensen ook zijn; of dat nu is om af te vallen of om u te helpen met uw nieuwe dieetwensen.

– De voedingscoach moet zorgen voor een voedingsdatabank die de cliënt kan gebruiken bij het opzoeken van de voedingswaarde-informatie op voedingsmiddelen. Dit zal het afvallen vergemakkelijken.

– De voedingscoach moet zorgen voor een gezond voedingsplan dat is afgestemd op de voedingsvoorkeuren van de persoon.

– De voedingscoach moet met de cliënt werken aan het aanbrengen van gezonde veranderingen in hun levensstijl.

Gezonde voeding en afstemming op het lichaam

Ons lichaam is zeer complex. Het is een systeem van controle in plaats van een systeem van controle. Hoe we de controle nemen en hoe we leven en eten is hoe we gezond blijven. Als we controle nemen over ons voedsel, nemen we controle over ons leven, inclusief de beweging die we doen en wat we daadwerkelijk eten. Het eerste wat de Voedingscoach doet is onderzoek doen en uitzoeken wat mensen nodig hebben om gezond te zijn. Vervolgens stelt hij een gezond en specifiek programma op dat voldoet aan de behoeften en doelstellingen van de cliënt om af te vallen. De cliënt moet vervolgens de hoeveelheid calorieën die hij dagelijks nodig heeft in de gaten houden om ervoor te zorgen dat er niet meer voedingsmiddelen worden geconsumeerd dan het lichaam nodig heeft. Er mag niet meer voedsel worden geconsumeerd na het onderhoud dan het eten dat de oefening aangeeft. Wanneer deze voldoende hoeveelheid voedsel is verbruikt, zal het lichaam datgene wat zich in het lichaam bevindt, opnemen en als energie (in de vorm van warmte) verbranden. Deze opwekking van warmte vóór de exponentiële omvat de verbranding van de calorieën die worden verbruikt. Bovendien houdt het lichaam het water/de elektrolyten in zijn cellen en kan het zo zijn functies gemakkelijk en adequaat uitvoeren.

De voedingscoach meet het percentage calorieën aan de hand van getallen. Sommige hebben de verschillende producten die de essentiële voedingsstoffen bevatten die uw lichaam dagelijks nodig heeft en andere hebben vervangers voor de niet-essentiële voedingsstoffen waarvan niet wetenschappelijk is bewezen dat ze heilzaam zijn en zelfs schadelijk kunnen zijn voor het lichaam.4. Hoe vaak en hoeveel u eet, is afhankelijk van de planning van de Voedingscoach. Het voedingsprincipe voor dit systeem is dat van de eetlust, want als je te veel van iets hebt, dan krijg je er uiteindelijk meer van. De voedingscoach is van mening dat het bijna onmogelijk is om af te vallen zonder een individueel, actief dieetplan te volgen. Daarom zult u uw eetlust moeten verbeteren.