gezondheid

Waarom mama’s en papa’s krijgen voor Kerstmis

ouders

Een gastouder kan ook voor 4 of 5 kinderen zorgen in een groepshuis of in andere particuliere woningen. Elke ouder mag voor maximaal 11 kinderen zorgen, waarbij 4 kinderen jonger dan 2 jaar de jongste zijn.

Elk jaar verblijven ongeveer 2 800 000 kinderen in een erkende kinderopvangsituatie. Het aantal kinderen per erkende zorgverlener stijgt vrij snel. Voorspeld wordt dat het aantal in de komende tien jaar met 70% zal stijgen. De meeste zorgverleners zijn de jonge moeders met gezinnen die niet groot genoeg zijn om zich dure kleuter- of dagopvang voor hun kinderen te kunnen veroorloven.

De gemiddelde leeftijd van een babysitter in de Verenigde Staten is 5 jaar. De meeste babysitters werken voor een soort salaris.

Wat krijgen mama’s en papa’s voor kerstcadeaus? Verrassend genoeg, met zoveel kinderen, zijn de meest gewilde cadeaus niet de muziekinstrumenten of videospelletjes. Een groot aantal mama’s en papa’s geeft de voorkeur aan:

1. Een grote hoeveelheid elektronische spelletjes2. Een grote hoeveelheid kleren3. Een grote hoeveelheid scooters, fietsen, gehandicaptenuitrusting4. Sensatie ritjes5. Een huisdier (kan een dure hamster zijn of een miniatuur Chihuahua)6. Een uitstapje naar het plaatselijke pretpark7. Een grote hoeveelheid Poolse levensmiddelen8. Overhemden en stropdassen9. Een grote hoeveelheid geïmporteerde kaas10. Luxe handtassen

Waarom leven zo veel kinderen nu met bagage illustratie 21% rente? Volgens de krediet trends van 2006 en gemakkelijk onderzocht door alle grote financiële merken, de belangrijkste reden mama’s en papa’s betalen voor kinderopvang is dat ze gewoon moeten. Moeders en vaders willen wat tijd doorbrengen (en geld uitgeven) met hun kinderen, dus de oplossing die een groeiend aantal ouders willen betalen is dat iemand een gemiddeld uurloon laat vallen. Maar laat u niet misleiden; gastouder zijn is een voltijdse job.

Moeders en vaders die onder druk staan van een groot aantal uren werken, zetten hun beter betaalde baan meestal op een laag pitje wanneer zij voor de kinderen zorgen. Zelfs huisdieren worden steeds groter.

Zo vroeg mogelijk na Thanksgiving de kerstkaarten en -cadeaus in ontvangst nemen is gewoon geen optie. Het is niet bevredigend genoeg om nietszeggende en vaak dure kerstcadeaus te ontvangen. Geschenken die lang meegaan (maar je moet wel die nieuwe draagbare DVD-speler kopen voor $ Cert adrenalinevervanger ) zijn voor een aantal mama’s en papa’s een premium geworden.

Het doel is om oppas te betalen zodat u regelmatig activiteiten of een filmvoorstelling kunt bijwonen. Jammer genoeg missen vele moeders en vaders, vooral zij die gewoon zijn dicht bij hun kinderen te werken, alle gedenkwaardige vakantie-evenementen en familiegeschenken.

Het internet heeft een aantal sociale hulpmiddelen die het intermenselijk gezelschap met uw kinderen kunnen verbeteren, maar het beste van al wordt nog steeds bepaald door de hoeveelheid tijd die u hebt en uw mate van inzet.

Er is een groeiend aantal websites en online gemeenschappen die speciaal voor moeders en vaders zijn ontworpen om hen te helpen in contact te komen met andere moeders en vaders in soortgelijke situaties. Dit zijn websites met alle omstandigheden en te bezoeken informatie van verschillende gemeenschappen. Het maakt dus niet uit of je een andere dankbare job gaat doen of een weekend vrij hebt om sociaal werk te doen. Het telt allemaal.

De laatste zorg van een ouder is dat slechts één ouder in het hele land van mening is dat zijn of haar kinderen aan veel verschillende activiteiten meedoen omdat er te veel dingen om hen heen te doen zijn. Moeders en vaders werken hard en brengen een groot zakgeld mee naar huis, maar ze maken zich meer zorgen over het eten, de kleren en het speelgoed dat hun kinderen op kerstochtend achterlaten dan over de dingen die ze misschien in het plaatselijke winkelcentrum hebben gekocht.

Een ander geval is dat kinderen tijdens de feestdagen geen grenzen voor zichzelf stellen. Als kinderen hun kamer niet netjes houden, zich misdragen en op een dag zonder toezicht met speelgoed spelen, kunnen ze grote gevolgen verwachten. Ze kunnen hun videospelletjes en vele andere privileges kwijtraken. Ze kunnen niet naar bepaalde feestjes gaan of met bepaald speelgoed spelen omdat je ze dat nooit beloofd hebt.

Maar het is makkelijk om te geloven dat je kinderen niets te doen hebben. De waarheid die de meeste kinderen wonder boven wonder hebben, is dat het allemaal een kwestie van verwachtingen en voorbereiding is.

De realiteit is dat kinderen van heel veel dingen genieten en dat kan hen energie geven tot ze in slaap vallen. Kinderen vinden het gewoon leuk om stoom af te blazen. Ze spenderen meer dan een uur op de vloer alleen maar spelend en gillend. Ze vergeten vaak te eten. Ze zeggen, “Ik verveel me.” Hun afgunst en Tsu abrupt gedrag is te verwachten. Kinderen hebben het gevoel dat ze zo gelukkig zijn. In feite is dat de reden waarom ze springen over het woord ” saai.”

Wat aantrekkelijk is voor kinderen is de onmiddellijke reactie van beloond worden